Alle Ford-sleutelhangertrucs die u moet weten | GetJerry.com (2024)

U weet waarschijnlijk dat u uw auto kunt ontgrendelen met uw

doorwaadbare plaats

sleutelhanger, maar wist u van de geheime sleutel erin? Of dat je er je ramen mee naar beneden kunt rollen? Ontdek alle kneepjes van je Ford-sleutelhanger met deze handige gids.

Auto's worden geleverd met zoveel technische upgrades dat het gemakkelijk is om enkele van hun meest praktische functies over het hoofd te zien. Sleutelhangers zijn handig voor het ontgrendelen en vergrendelen van uw auto, maar er zijn zoveel meer functies te ontdekken in die kleine afstandsbediening.

Als u alle tips en trucs van uw Ford-sleutelhanger wilt leren, bent u hier aan het juiste adres.

Jerry

, de auto

super-app

En

autoverzekering

makelaar, legt alle essentiële functies uit die u moet kennen.

Wat te doen als uw Ford-sleutelhanger sterft

Wat gebeurt er als de batterij van je fob leeg is en je vastzit buiten je auto? Als je geen SecuriCode-toetsenbord hebt, raak je misschien in paniek, maar doe dat niet

AAA bellen

net! Je hebt een paar opties om weer in je auto te stappen en de weg op te gaan.

Hoe u uw Ford kunt ontgrendelen nadat uw sleutelhanger is overleden

De eenvoudigste manier om uw Ford zonder sleutel te ontgrendelen, is door te gebruikenHet SYNC Connect-programma van Ford en de FordPass-appop je telefoon. Als uw Ford SYNC Connect heeft, koppelt u gewoon uw telefoon en app aan uw auto en kunt u uw auto op afstand ontgrendelen zonder een sleutelhanger. (Dit is alleen beschikbaar voor modellen gemaakt in of na 2016.)

Als uw Ford geen SYNC Connect heeft, moet u dat doenontgrendel uw auto handmatigmet de verborgen sleutel van de sleutelhanger.

Hoe u de verborgen sleutel in uw Ford-sleutelhanger kunt vinden

Op je sleutelhanger, zou er moeten zijntwee kleine knoopjes aan de zijkantennabij het einde van de sleutelhanger. Druk beide tegelijk in. DeHet Ford-logo moet iets omhoog komenzodat je hem eraf kunt halen en de analoge toets eronder zichtbaar wordt. Trek de sleutel eruit, dan kun je het horizontale uiteinde in debovenkant van het T-vormige gatom de sleutel een stevig handvat te geven. Gebruik deze sleutel om uw autodeur te ontgrendelen. Het sleutelgat zit onder een kapje op het handvat.

Hoe een Ford te starten als de batterij van uw sleutelhanger leeg is

Zodra u toegang heeft tot de binnenkant van uw auto, zoekt u de mechanische gleuf op uw stuurkolom of in de middenconsole. Dan kun je de auto starten door de dode sleutelhanger als sleutel in te steken! De chip in uw sleutelhanger wordt gedetecteerd, zelfs als de batterij leeg is, maar u wilt naar een dealer gaan om de batterij van uw sleutelhanger binnenkort te laten vervangen, tenzij u deze zelf wilt vervangen!

MEER:

Ik heb mijn sleutels in de auto op slot gedaan, wat nu?

Alle Ford-sleutelhangertrucs die u moet weten | GetJerry.com (1)

Zorg ervoor dat veilig rijden loont

Word beloond voor veilig rijden. Verdien punten en ontgrendel voordelen. Helemaal gratis.

Begin nu met verdienen

Alle Ford-sleutelhangertrucs die u moet weten | GetJerry.com (2)

Alle Ford-sleutelhangertrucs die u moet weten | GetJerry.com (3)

Alle Ford-sleutelhangertrucs die u moet weten | GetJerry.com (4)

Alle Ford-sleutelhangertrucs die u moet weten | GetJerry.com (5)

Alle Ford-sleutelhangertrucs die u moet weten | GetJerry.com (6)

Alle Ford-sleutelhangertrucs die u moet weten | GetJerry.com (7)

Alle Ford-sleutelhangertrucs die u moet weten | GetJerry.com (8)

Alle Ford-sleutelhangertrucs die u moet weten | GetJerry.com (9)

Alle Ford-sleutelhangertrucs die u moet weten | GetJerry.com (10)

Alle Ford-sleutelhangertrucs die u moet weten | GetJerry.com (11)

Alle Ford-sleutelhangertrucs die u moet weten | GetJerry.com (12)

Alle Ford-sleutelhangertrucs die u moet weten | GetJerry.com (13)

Hoe Ford-sleutelhangertrucs in te schakelen

Voordat u aan de slag gaat met uw handige sleutelhanger en al zijn trucs, moet u mogelijk uw Ford-sleutelhanger programmeren of resetten.

  • Sluit alle portieren, open vervolgens het bestuurdersportier en druk op de ontgrendelknop op het portier.

  • Steek de sleutel in het contact en schakel van "uit" naar "run"acht keer in tien seconden, zorg ervoor dat je eindigt op "rennen" - maar jijhoeft de ontsteking niet te starten. De deursloten wisselen van vergrendeld naar ontgrendeld en komen in de programmeermodus.

  • Druk binnen acht seconden na het sluiten van de deur op een willekeurige knop op de sleutelhanger. Ze zullen opnieuw fietsen om de programmeermodus te bevestigen.

  • Als je klaar bent, zet je je auto uit. Uw deursloten kunnen opnieuw draaien om de programmeermodus te verlaten.

Als u meer dan één afstandsbediening wilt programmeren, moet u dit proces voor alle afstandsbedieningen herhalen.

Basisprincipes van Ford-sleutelhangers: ontgrendelen, vergrendelen en keyless entry

Ford-sleutelhangers worden geleverd met alle essentiële vergrendelings- en ontgrendelingsfuncties waarvan u waarschijnlijk al op de hoogte bent, maar laten we ze voor de zekerheid eens bekijken:

  • Naarontgrendel uw Ford, druk op de ontgrendelknop. Om alleen het bestuurdersportier te ontgrendelen, klikt u er één keer op. Om alle portieren te ontgrendelen, drukt u binnen drie seconden tweemaal op de knop. Je lichten knipperen als de deuren worden ontgrendeld.

  • Naarvergrendel uw Ford, druk gewoon op de vergrendelknop. Druk er binnen drie seconden twee keer op om ervoor te zorgen dat alle deuren op slot zijn. Je hoort de claxon en ziet de lichten knipperen om te bevestigen dat alles veilig is.

  • Om je sleutelhanger voor te gebruikenSleutelloze toegang, zorg ervoor dat uw sleutelhanger zich binnen een straal van 90 centimeter van uw Ford bevindt, trek dan gewoon aan een deurkruk en hij wordt automatisch ontgrendeld. Om het te vergrendelen,raak gewoon het symbool met vier regels aanop het handvat - of voer de vijfcijferige code van de auto in als uw Ford een SecuriCode-toetsenbord heeft.

Hoe u uw Ford op afstand kunt starten

Als uw Ford is uitgerust met de functie voor starten op afstand, kunt u uw auto tot op 100 meter afstand starten. Hier zijn de details van hoe het werkt:

  • Naarstart uw Ford op afstand, druk gewoon op de vergrendelknop om de deuren te vergrendelen en druk vervolgens op destarten op afstandtwee keer op de knop - allemaal binnen drie seconden.

  • Delampjes gaan knipperenvoor het starten. Op sommige modellen geeft een lampje op uw sleutelhanger aan of de auto is gestart.

  • Als u klaar bent om te rijden, hoeft u alleen maar de sleutel in het slot te steken en naar de startpositie te draaien. Als uw Ford een intelligente toegangssleutel en startknop heeft, hoeft u alleen maar op de Start/Stop-knop te drukken terwijl u het rempedaal intrapt om te beginnen met rijden.

Als uw Ford niet op afstand start, piept de claxon, tenzij u "stille start" hebt ingeschakeld, die kan worden in- of uitgeschakeld op het informatiedisplay. Afhankelijk van uw instellingen zal de auto 5, 10 of 15 minuten rijden voordat hij automatisch wordt uitgeschakeld als de auto niet wordt gestart.

Om uw Ford op afstand uit te schakelendruk na het starten eenmaal op de startknop op afstand op uw sleutelhanger. Het kan echter nodig zijn om dichterbij dan 300 meter te zijn om het uit te schakelen.

Hoe u alle ramen van uw Ford van buitenaf kunt laten zakken

Deze hack staat in de gebruikershandleiding, maar het is een van de leukere sleutelhangertrucs om te weten, vooral als je je auto moet ventileren voordat je in de zomer in de verstikkende hitte springt.

Om de ramen van uw Ford naar beneden te rollen met de sleutelhanger,klik twee keer op de ontgrendelknopen houd hem dan voor de derde keer ingedrukt. Om ze weer op te rollen, doet u hetzelfde met deVergrendelknop.Hierdoor gaat ook het schuifdak open.

Hoe u de kofferbak van uw Ford op afstand kunt openen

De slimme afstandsbedieningen van Ford worden geleverd met een knop die speciaal is bedoeld om de kofferbak of achterklep te openen. Om dit te doen, dubbelklikt u gewoon op de knop en uw kofferbak of achterklep zou open moeten springen.

Als u een Ford SUV heeft met een elektrisch bedienbare achterklep, zoals een

Ontsnappen

of

Expeditie

- je kunt het eigenlijkopen de achterklep met uw voetzolang uw sleutelhanger zich binnen een meter van uw auto bevindt. Zojuistzwaai met je been onder de bumperin de lege ruimte links of rechts van de trekhaak - doe dan hetzelfde om hem te sluiten.

MEER:

Hoe u uw autosleutelhanger beschermt tegen diefstal of schade

Alle Ford-sleutelhangertrucs die u moet weten | GetJerry.com (14)Alle Ford-sleutelhangertrucs die u moet weten | GetJerry.com (15)

"Ik verdien

geweldige beloningen

elke week, gewoon om veilig te rijden!”

Alle Ford-sleutelhangertrucs die u moet weten | GetJerry.com (16)

Patricia W

Beoordeeld op 28-05-2023

Verdien ook voordelen voor veilig rijden

De truc om een ​​betaalbare Ford autoverzekering te vinden

Als u de trucs van uw autosleutelhanger kent, kan het leven veel gemakkelijker en gemakkelijker worden. Om de handigste te vinden

autoverzekering

voor uw Ford, de

Jerry

app is zo moeiteloos als het komt.

Niemand houdt ervan om autoverzekeringen te kopen, en experts raden aan om het te doen

elke zes maanden

om er zeker van te zijn dat u niet te veel betaalt. Als je op de traditionele manier aan het vergelijken bent, kan dat veel tijd verspillen, maar het vinden van een betaalbare polis duurt maar een paar minuten met de hulp van Jerry.

Als de best beoordeelde verzekeringsapp haalt Jerry de beste offertes van meer dan 50 verzekeringsmaatschappijen om u in slechts 45 seconden aangepaste offertes te bezorgen. Jouw ideale polis vinden? Zet hem vast met de hulp van Jerry's team van experts, die je door het aanmeldingsproces leiden of je zelfs helpen

van beleid wisselen.

Met de hulp van Jerry besparen gebruikers gemiddeld $ 800+ op jaarlijkse autoverzekeringskosten!

Jerry

is snel en handig. Ze hebben me een hele $ 199 bespaard op Liberty Mutual! Ik ben super gehyped. —Jeremy E.

AANBEVOLEN

Duizenden klanten bespaarden bij Jerry gemiddeld $887/jaar op hun autoverzekering

Deze app is geweldig, maar de klantenservice is nog beter! Om niet te zeggen handig!

Mijn man en ik kregen het laagste tarief (veel lager dan de tarieven die ik online vond via mijn eigen zoekopdrachten), snel en vrijwel allemaal via sms! Heel erg bedankt voor een probleemloze ervaring👍

Alle Ford-sleutelhangertrucs die u moet weten | GetJerry.com (17)

Gabriël R.

Zoek verzekeringsbesparingen (100% gratis)

Alle Ford-sleutelhangertrucs die u moet weten | GetJerry.com (18)Alle Ford-sleutelhangertrucs die u moet weten | GetJerry.com (19)

4.7/5 Beoordeling in de App Store

Alle Ford-sleutelhangertrucs die u moet weten | GetJerry.com (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Carmelo Roob

Last Updated:

Views: 6049

Rating: 4.4 / 5 (45 voted)

Reviews: 92% of readers found this page helpful

Author information

Name: Carmelo Roob

Birthday: 1995-01-09

Address: Apt. 915 481 Sipes Cliff, New Gonzalobury, CO 80176

Phone: +6773780339780

Job: Sales Executive

Hobby: Gaming, Jogging, Rugby, Video gaming, Handball, Ice skating, Web surfing

Introduction: My name is Carmelo Roob, I am a modern, handsome, delightful, comfortable, attractive, vast, good person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.