(Beste en slechtste) Erie Auto Insurance beoordelingen (2023)

Een link heeft u naar deze recensie geleid. De locatie op deze pagina kan bij uw volgende bezoek veranderen.

Pagina 1Beoordelingen 0 - 10

JozuaLexington, Kentucky

Beoordeeld op 1 mei 2023

De absoluut slechtste ervaring in 14 jaar in de verzekeringsbranche. Ik sprak met Stephen **, recruiter van Agency, en hij was de meest onbeschofte, onattente persoon in een managementfunctie waarmee ik ooit te maken heb gehad. Deze man hing zonder reden op en was erg onprofessioneel. Hij keek Erie heel slecht aan en als dat een indicatie is van hoe ze hun klanten behandelen, werknemers en agenten RUN! Ik zou me grote zorgen maken. Er kan contact met mij worden opgenomen voor alle informatie met betrekking tot Stephen's onprofessionele en onbeschofte einde van ons gesprek. Hij zou Erie in de toekomst niet meer moeten vertegenwoordigen.

Bedankt voor uw stem!

JoDiepe run, NC

Beoordeeld op 3 maart 2023

We hadden een auto gestolen in 2020. Erie was aanvankelijk goed in de omgang en zeer responsief. Nadat onze vrachtwagen was gelokaliseerd, stuurden ze een schade-expert erop uit om de schade op te nemen. De schade-expert was niet onbeleefd, maar herinnerde me er constant aan dat mijn truck niet nieuw was en hij wist zeker dat sommige problemen al bestonden, maar hij zou me 'helpen'. Nadat ik mijn vrachtwagen terug had gekregen van de carrosseriebouwer, stond hij een tijdje in mijn tuin omdat ik een nieuw voertuig moest kopen toen deze werd gestolen. Ik verneem dat, hoewel ik dekking heb, de gehuurde aanhangwagen die is gestolen niet gedekt was.

Dus ik moest $ 8500 uit eigen zak betalen om dit te dekken. Toen waren geen van mijn gereedschappen, uitrustingen of persoonlijke bezittingen gedekt, dus ik verlies ongeveer $ 15.000 aan die kwestie. Maar de echte kicker is dat toen we besloten om de truck weer te gebruiken, we ontdekten dat hij een kapotte koppakking had. Toegegeven, diesels kunnen opgeblazen koppakkingen hebben die moeilijk te vinden zijn. Dus ik was niet boos dat ze dit gemist hadden. Ik ben boos dat ze me vertelden dat er geen manier was om de motor aan de oorspronkelijke claim te koppelen. Dit was nu de laatste versie. De eerste was dat ze me geen pas herbouwde motor in een gebruikt voertuig gaven en de kosten naar rato zouden berekenen. Ik zei nee omdat ik mijn truck terug wilde zoals hij was voordat hij werd gestolen. Dan vertellen ze me dat ze een concessie van ongeveer $ 2700 zullen aanbieden om me te 'helpen'.

Een reparatie van $ 8000 is verre van $ 2700. Dan vertellen ze me eindelijk dat ik de schade niet kan vastleggen vanwege time-lapse. Ze realiseren zich niet dat ik communiceer via e-mail en sms, dus ik heb alle tijden en datums en gesprekken. Maar veel succes met het vinden van een advocaat, want claims te kwader trouw zijn onmogelijk te dekken en Erie heeft precies dat gedaan, een claim te kwader trouw gepraktiseerd. Ik zou adviseren om naar een ander bedrijf te gaan. Het gaat goed met Erie totdat je een probleem hebt, dan zullen ze schaamteloos tegen je liegen over wat er wordt behandeld en hun verhalen veranderen. Ik heb deze claim na meer dan twee jaar nog steeds openstaan. Dit bedrijf geeft niets om klanten. Dus betreden op eigen risico.

Bedankt voor uw stem!

Bedankt voor het abonneren.

Je hebt je succesvol aangemeld voor onze nieuwsbrief! Veel plezier met het lezen van onze tips en aanbevelingen.

(Beste en slechtste) Erie Auto Insurance beoordelingen (1)

DarylVilas, NC

Beoordeeld op 27 februari 2023

Ze plakken het op alle mogelijke manieren aan je vast. Als je ze hebt voor een autoverzekering en je raakt gewond in het wrak, ben je genaaid. Ze zijn vaag in hun reacties en e-mails. Vertel je het een en doe het ander. Slechtste ervaring ooit. Ik smeek iedereen om zo snel mogelijk bij de Erie-verzekering weg te gaan.

Bedankt voor uw stem!

MonicaElkhorn, WI

Beoordeeld op 6 december 2022

Pas op - onethisch. Mijn vader is 3 weken geleden overleden - dit bedrijf blijft hem kosten in rekening brengen voor auto- en huurdersverzekeringen omdat ik ze niet op de hoogte heb gesteld op de dag dat hij stierf. Mijn eerste prioriteit was natuurlijk zijn service en ik bel zoveel mogelijk na het werk. Elk bedrijf waar ik tot nu toe mee te maken heb gehad, heeft datumafsluitingen van accounts tot zijn overlijdensdatum - niet Erie en ze vertelden me dat ik ze had moeten bellen op de datum dat hij stierf. Ik was geschokt en geschokt door het gebrek aan begrip en mededogen. Absoluut verachtelijk.

Bedankt voor uw stem!

BrianNoord-Wales, Pennsylvania

Beoordeeld op 28 september 2022

Mijn auto was total loss en Peter ** zorgde ervoor dat ik voor me zorgde vanaf het moment dat ik mijn auto meldde. Zorgde ervoor dat ik een huurauto had gecontroleerd om er zeker van te zijn dat ik in orde was, alleen A1-service Erie Insurance geeft u van de beste tarieven tot klanttevredenheid. Ik zal Erie Insurance nooit verlaten.

Bedankt voor uw stem!

leniMilwaukee, WI

Beoordeeld op 22 september 2022

Erie is een zielig excuus van een verzekeringsmaatschappij. De agent die aan mijn claim was toegewezen, had een hele maand nodig om contact op te nemen. De enige reden waarom ze contact met me opnamen, was omdat we elke dag talloze voicemails moesten achterlaten en constante klachten op de klantenservicelijn om zelfs maar één telefoontje te krijgen. En als we proberen over te stappen naar een andere agent, laten ze ons dat niet toe. Ze zouden alleen een "briefje" achterlaten voor de agent om te zien. Dat was echter nog niet genoeg. We hebben zelfs contact opgenomen met de manager, maar ze weigerden substantiële hulp te bieden en lieten in plaats daarvan nog een "briefje" achter voor de agent.

Op dit moment hebben we nog steeds geen vooruitgang geboekt met de claim, en het is 3 maanden geleden tot 4. Dat zijn 4 verdomde maanden!!! Ze beweren goede bedoelingen te hebben, maar ze geven helemaal niets om hun klanten. Het zou niet eens zo lang moeten duren om een ​​autoverzekeringsclaim af te wikkelen. Alsjeblieft, alsjeblieft, verspil je tijd, geld en moeite niet aan deze verzekering. Bespaar jezelf de hoofdpijn die ik nog steeds heb.

Bedankt voor uw stem!

In de prullenbak gooienSchwenksville, Pennsylvania

Beoordeeld op 12 september 2022

Ik heb al meer dan 20 jaar een Erie-verzekering (auto, leven en huis). Hun klantenservice ontbrak en de producten waren gewoon OK, maar ze waren redelijk geprijsd toen we net begonnen, dus we bleven bij hen door de jaren heen. We hadden in 2000 één kleine autoverzekering; nooit claims gehad voor levens- of huisverzekeringen. We hebben mijn zonen een paar jaar geleden toegevoegd aan de autoverzekering en nadat ze allebei een ongeluk hadden gehad (1 in 2019 [$ 1924,35] en 1 in 2021 [kosten nog in behandeling]), besloot Erie onze polis niet te verlengen. Al die jaren premies betalen die pure winst voor hen waren, en nu ze twee claims moesten uitbetalen, waarvan we weten dat het minder dan $ 2k is, besluiten ze ons niet te verlengen.

Zoals verwacht hebben we de afgelopen jaren veel hogere premies betaald omdat onze jonge zonen zijn toegevoegd, dus je zou aannemen dat hun gebrek aan rijervaring werd doorberekend in de hogere premiekosten (jonge, onervaren chauffeurs hebben de neiging om meer ongelukken dan de rest van ons). Maar dat was blijkbaar nog steeds niet genoeg winst voor hen. Zoek een andere verzekeringsmaatschappij naast Erie. Er is GEEN loyaliteit, ongeacht hoe lang u al klant bent. Erie is alleen geïnteresseerd in grote winsten, dus als je daar op een of andere manier in snijdt, zorg er dan voor dat ze je naar de stoep trappen.

Bedankt voor uw stem!

MarcAmanda, OH

Beoordeeld op 28 juli 2022

Autoclaimservice is incompetent geweest en daarom zal ik vertrekken. Het is 6 weken geleden sinds mijn ongeluk en ik heb nog steeds geen controle en geen idee hoe of wanneer het zal worden gerepareerd en kreeg vandaag te horen dat het mijn schuld was nadat ik van achteren was aangereden.

Bedankt voor uw stem!

LeeKennett Square, PA

Beoordeeld op 7 april 2022

Erie Insurance is uitstekend! We hebben al ongeveer 30 jaar een Landis Erie-verzekering voor onze huizen, auto's en bedrijven en we zijn er zeker van dat we voor dit bedrijf zullen blijven kiezen. Ze hebben elk probleem dat we in het verleden hadden tijdig opgelost. Erie Insurance heeft ons enorm geholpen toen ons gezin in een paar extreem moeilijke tijden in ons leven zat. We raden het iedereen aan, ook al onze families en vrienden. Al onze gezinsleden hebben Erie Insurance. Aarzel niet om voor Erie Insurance te kiezen!

Bedankt voor uw stem!

LindaAshburn, VA

Beoordeeld op 31 maart 2022

Eind 2021 is mijn voertuig aangereden door een bij Erie verzekerde beroepschauffeur. De verzekerde bestuurder van Erie had een fout. Terwijl ik enkele veiligheidsprotocollen begrijp die bij Covid betrokken zijn - d.w.z. niet naar buiten komen om de plaats van het ongeval te bekijken of persoonlijke ontmoetingen met individuen. De Erie-vertegenwoordiger was totaal onprofessioneel en droeg bij aan het vervalsen van informatie en het vertragen van de verwerking van de claim. Ik accepteer dat het haar taak was om haar cliënt te beschermen, maar het is ook haar taak om eerlijk te zijn en een beslissing te nemen op basis van de waarheid. Toen de feiten aantoonden dat haar cliënt in gebreke was gebleven, werd ze nog bekrompener en vertraagde ze de verwerking verder. Zeer onprofessionele agent en lijkt niet haar eerste rodeo op dit gebied van bedrog en vervalsing.

Bedankt voor uw stem!

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Msgr. Benton Quitzon

Last Updated: 06/12/2023

Views: 6268

Rating: 4.2 / 5 (63 voted)

Reviews: 94% of readers found this page helpful

Author information

Name: Msgr. Benton Quitzon

Birthday: 2001-08-13

Address: 96487 Kris Cliff, Teresiafurt, WI 95201

Phone: +9418513585781

Job: Senior Designer

Hobby: Calligraphy, Rowing, Vacation, Geocaching, Web surfing, Electronics, Electronics

Introduction: My name is Msgr. Benton Quitzon, I am a comfortable, charming, thankful, happy, adventurous, handsome, precious person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.