Hier zijn 17 mogelijke redenen waarom je verliefdheid je niet leuk vindt (2023)

Als het op verliefdheid aankomt, gaan de dingen niet altijd zoals je wilt. Misschien val je op een man, maar om de een of andere reden,hij vindt je gewoon niet leuk- en het is niet altijd duidelijk waarom hij jou niet leuk vindt. Als je hem kleine hints hebt gegeven over hoe je je voelt, maar deze man snapt het niet, of hij mag je niet, dan vraag je jezelf misschien af: "Waarom vindt hij me niet leuk?" En je bent helemaal niet de enige.

Als je dat vermoedthij voelt niet hetzelfde, de eerste stap is acceptatie. Jezelf in de ogen kunnen kijken en zeggen: "Oké, hij mag me niet", is enorm. Vervolgens is het tijd om over hem heen te komen en verder te gaan, aangezien hij duidelijk niet in staat is de schoonheid te zien van wat zich voor zijn gezicht bevindt. Waarom zou het je iets kunnen schelen als hij zo'n geweldige kans misloopt, oftewel jij?

Natuurlijk zijn deze dingen makkelijker gezegd dan gedaan. Je zou je een stuk beter voelen als je precies wist waaromhij valt niet voor jein ruil. Het is waar dat alle jongens anders zijn, maar als hij je gewoon niet leuk vindt, komt het waarschijnlijk neer op een van de volgende 17 redenen.

Hij denkt dat je te hard probeert

In je pogingen om deze ene bepaalde man te verleiden, zou je erg behoeftig kunnen overkomen. Dit is een grote afknapper voor mannen, vooral als ze denken dat ze je op elk moment kunnen hebben. Mannen houden van de achtervolging, dus het is het beste om ze de achtervolging te laten doen. Geef hem kleine hints, maar ga nooit helemaal achter hem aan, want dat zal hem wegduwen.

Hij ziet jou niet als een uitdaging

Dit is een enorme afknapper voor jongens. Een man weet dat hij je "heeft" als er twee dingen gebeuren: je bent altijd beschikbaar en je laat hem weten dat je hem wilt. Ik weet niet wat het is met de meeste mannen, maar als ze weten dat ze je kunnen hebben, verliezen ze hun interesse. Je kunt dit oplossen door hem constant de indruk te geven dat je met iemand anders omgaat en dat je altijd een volle agenda hebt. Ik weet dat dit misschien moeilijk is omdat je alleen maar zoveel mogelijk tijd met hem wilt doorbrengen, maar verzet je tegen je verlangens om de zaken soepel te laten verlopen.

Hij beschouwt jou niet als zijn soort meisje

Vaak raken vrouwen beledigd als een man haar gewoon niet mag. Het maakt niet uit wat het is; je bent misschien gewoon niet het juiste meisje voor hem. Laat dit je niet raken en verander zeker niet voor een man. Ga door tot de juiste voorbij komt. Om je hier doorheen te helpen, denk aan alle jongens met wie je uitging en die je om wat voor reden dan ook niet leuk vond. Omgekeerd is het precies hetzelfde.

Hij ziet jou alleen als een vriend

Praat deze man in jouw bijzijn over andere meisjes die hij leuk vindt? Geeft hij je details over zijn veroveringen? Wanneer dit gebeurt, is het duidelijk dat jullie twee gewoon vrienden zijn. Hij heeft misschienzet je in de friendzone, maar het is ook mogelijk dat je zijn aanvankelijke vorderingen hebt afgewezen en de relatie zo hebt laten evolueren, om er later achter te komen dat je hem echt leuk vindt.

Hij houdt van iemand anders

Je kunt niet verwachten dat je meteen merkt of hij een goede kerel is, en soms merk je het te laat. Weet dat hij misschien al verliefd is op iemand anders, of dat hij misschien zelfs een toegewijde relatie heeft. Als dit het geval is, geef het dan de tijd, want dingen kunnen in uw voordeel veranderen. Idealiter zou je echter verder moeten gaan.

Hij voelt zich niet fysiek tot jou aangetrokken

Als je al heel lang vrienden bent, is het heel goed mogelijk dat het beeld van jou naakt zijn nieuwsgierigheid niet overkomt. Als je ziet dat hij opgewonden raakt van andere vrouwen, maar niet van jou, kan dat betekenen dathij voelt zich fysiek niet tot je aangetrokken. Je kunt dit op de proef stellen door je te verkleden en wat huid te laten zien. Als hij reageert, is dat goed, maar als hij niet reageert, betekent dit dat hij je als een vriend beschouwt en zich niet kan voorstellen dat er iets gebeurt.

Hij denkt niet dat je compatibel bent

Denk hier eens aan jezelf: Zijn er enkele dingen die je dringend nodig hebt in een potentiële partner? Mannen denken op dezelfde manier. Het kan zijn dat je om welke reden dan ook die vakjes niet aanvinkt, dus als je meer wilt weten over dit specifieke probleem, probeer dan te vragen wat hij zoekt in een vrouw. Beschrijft hij jou? Zo niet, dan heb je je antwoord.

Hij heeft onredelijke normen

Er zijn mannen op deze planeet die denken dat ze zo geweldig zijn dat alleen supermodellen het waard zijn om hun vriendin te zijn. Als dit het geval is, vergeet dan deze klootzak. Vroeg of laat zal hij beseffen welke fout hij heeft gemaakt en zul je hem naar je toe zien kruipen. Als dit gebeurt, behandel hem dan zoals hij jou deed.

Zijn familie keurt het niet goed

Hij vindt je misschien leuk, maar zijn familie of goede vrienden keuren het misschien niet goed. Als dit het geval is, vergeet deze man dan, want hij is toch geen echte man.

Zijn religieuze opvattingen staan ​​op gespannen voet met die van u

Zelfs in deze tijd zijn er mensen die trouw blijven aan hun religieuze opvattingen. Dit is misschien niet zijn belangrijkste reden (zoals mensen zich kunnen bekeren), maar aangevuld met andere redenen, zal het hem ervan weerhouden om met jou te daten.

Hij is niet klaar voor een relatie

Veel vrouwen begrijpen dit niet, maar sommigen van ons mannen hebben een manier om vrijwel onmiddellijk te weten of een meisje relatiemateriaal is. Op het moment dat we haar als zodanig identificeren, moeten we beslissen: doen weeen relatie willen hebbendirect? Of willen we plezier blijven maken? Als een relatie niet voor jouw specifieke man is, maak je dan geen zorgen om hem en zoek er een die dat wel is.

Hij heeft geen idee dat je hem leuk vindt

Weet je nog die subtiele hints die we eerder bespraken? Misschien krijgt hij ze niet. Je kunt het hem gemakkelijker maken als je van subtiele hints overstapt naar echte woorden die je gevoelens uitdrukken. Vertel hem niet dat je verliefd op hem bent, maar wees flirterig en vertel hem dat je dit en dat leuk vindt aan hem.

Hij is geïntimideerd door jou

Als je dag in dag uit bij hem bent, zijn arm vasthoudt, zijn lucht inademt en hem echt verstikt met je genegenheid, dan zou je de man echt gek kunnen maken. Persoonlijk is dit mijn type vrouw - het kan te maken hebben met een soort mama-problemen - maar niet alle jongens zijn zoals ik, dus probeer jezelf te beheersen en minder verliefd over te komen als je wilt dat hij je opmerkt.

Hij heeft last van je leeftijdsverschil

Je zou kunnen denken dat deze man geweldig is, maar als je pas 18 bent en hij is 28, is de kans groot dat hij niet geïnteresseerd zal zijn. Ongeacht wat je denkt te weten over het leven en relaties, voor hem ben je een kind. Gewoonlijk zijn jongens die veel jongere meisjes daten (18 tot 21) jongens die niet kunnen daten met meisjes van hun eigen leeftijd. Dat zou je veel moeten vertellen. Als het andersom is, stellen jongens zich vaak de vraag, waarom is ze nog steeds vrijgezel op 35-jarige leeftijd? Er moet daar iets mis zijn ... en dat zet ze vaak uit.

Hij heeft tijd nodig

Deze is heel gebruikelijk bij "grote vangsten". Gewoonlijk zijn jongens die begrijpen wat een relatie inhoudt, hoe ze een vrouw moeten behandelen, enz., ook de jongens die bedrijven runnen en veeleisende banen hebben. Laten we ze slimmere jongens noemen. Een man als deze heeft een aantal zeer duidelijke prioriteiten. Helaas komen relaties en liefde in de meeste gevallen op de tweede plaats na zijn nieuwe bedrijf, carrière en andere 'belangrijkere' dingen in zijn leven.

Als je zo'n man hebt, kun je hem óf tot een relatie verleiden (wat een zeer onevenwichtige relatie zal zijn, in ieder geval totdat zijn bedrijf/carrière bereikt waar het zou moeten zijn, wat een eeuwigheid kan duren), óf hem verlaten ter plaatse en ga op zoek naar een man die tijd heeft om je goed te koesteren. Veel van deze jongens zijn en zullen hun hele leven getrouwd zijn met hun carrière. Ze lijken misschien geweldig van buitenaf, maar als je eenmaal binnen bent, zul je zien dat veel van de dingen die een relatie geweldig maken waarschijnlijk ontbreken in je leven.

Hij denkt dat je niet bij hem past

Dit is eigenlijk een veel voorkomende misvatting onder "zwakke" mannen. Omdat ze zelden de kans krijgen om in de aanwezigheid van een beeldschone vrouw te zijn, gaan ze er automatisch van uit dat mooie vrouwen het niet waard zijn. Dit komt meestal neer op het feit dat hij niet veel succes heeft gehad met een vrouw zoals jij, en als gevolg daarvan voelt hij een soort haat jegens jou. Vergeet deze loser en zoek een echte man!

Hij is zenuwachtig om je mee uit te vragen

Nogmaals, naar mijn persoonlijke mening, als een man zijn rol als man niet kan bewijzen, dan is hij geen man. Dus als een man je niet mee uit kan vragen omdat hij bang is, onzeker is over zichzelf of wat de reden ook is, dan is hij geen goede man voor je. Als je gevoelens voor hem echter zo sterk zijn dat je deze man gewoon moet hebben, ondanks dat hij zwakke eigenschappen heeft, doe dan het juiste "vrouwelijke" ding en vraag hem zelf mee uit. Weet wel dat als jij degene zou moeten zijn die hem mee uit vroeg, je relatie in de toekomst vrijwel hetzelfde zal zijn en jij degene zult zijn die alle bewegingen maakt.

Tot slot, het bovenstaande zijn veelvoorkomende redenen waarom een ​​bepaalde man je misschien niet leuk vindt, of je de indruk kan geven dat hij je niet leuk vindt. Idealiter, als je potentiële man een van deze dingen doet, kun je hem het beste vergeten, want er zijn genoeg andere jongens die klaar staan ​​om je te geven wat je wilt.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Golda Nolan II

Last Updated: 03/12/2023

Views: 6115

Rating: 4.8 / 5 (78 voted)

Reviews: 93% of readers found this page helpful

Author information

Name: Golda Nolan II

Birthday: 1998-05-14

Address: Suite 369 9754 Roberts Pines, West Benitaburgh, NM 69180-7958

Phone: +522993866487

Job: Sales Executive

Hobby: Worldbuilding, Shopping, Quilting, Cooking, Homebrewing, Leather crafting, Pet

Introduction: My name is Golda Nolan II, I am a thoughtful, clever, cute, jolly, brave, powerful, splendid person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.