Slim Jim Tool - Waar te koop, hoe te gebruiken - De Precision Tools (2023)

Iedereen is op een bepaald moment in zijn leven buitengesloten van zijn auto. Vooral met het soort sloten dat moderne auto's hebben, is het heel gemakkelijk om buitengesloten te raken uit uw auto. Gelukkig zijn er een paar manieren waarop u in uw eigen auto kunt inbreken zonder professionele hulp in te schakelen. Je instinct zou kunnen zijn om een ​​schroevendraaier of waarschijnlijk een haarspeld te pakken. Geen van deze dingen gaat echter helpen. Wat je nodig hebt is een Slim Jim, niet de heerlijke Amerikaanse snack, maar het gereedschap in de vorm van verenstaal dat 0,79-1,57 breed en 24 lang is en is geclassificeerd als een lockout-tool.

Hoe werkt een Slim Jim-tool?

Het mooie van een Slim Jim is dat hij niet probeert het vergrendelingsmechanisme van de deur ongedaan te maken. In plaats daarvan grijpt het direct in op de verbindingsstaven en hendels die verantwoordelijk zijn voor het activeren van de deur. Het enige wat u hoeft te doen is uw Slim Jim voorzichtig door de ruimte tussen uw autoruit en de rubberen afdichting te laten glijden, zodat u de stangen kunt vergrendelen die aan het slotmechanisme zijn bevestigd en u uw deur soepel kunt openen.

Als Amazon Associate verdien ik met in aanmerking komende aankopen. Het helpt bij het betalen voor webhosting. Bedankt! Lees mijnopenbaringvoor meer informatie.

Houd er echter rekening mee dat het gebruik van een Slim Jim ook nadelen heeft. Als u niet oppast, kunt u uw slot praktisch onbruikbaar maken. U zult dus moeten gaan om het te laten vervangen. Je moet dus precies weten wat je doet voordat je een Slim Jim kunt gebruiken om in je auto te stappen.

Sommige van de nieuwste auto's op de markt zijn ontworpen om ervoor te zorgen dat een Slim Jim hun sluitsysteem niet kan omzeilen. De meeste auto's kunnen echter nog steeds met deze tool worden geopend.

Een stapsgewijze handleiding voor het gebruik van een Slim Jim

Zorg ervoor dat een Slim Jim geschikt is voor uw auto

Het allereerste dat u moet weten, is of een Slim Jim wel of niet voor uw auto zal werken. Als uw auto elektrische sloten heeft, zal een Slim Jim niets anders doen dan uw raam krabben en de bedrading in de deur beschadigen. Er zijn een paarschetsmatige apparaten die u kunt gebruiken om elektrische deursloten te ontgrendelen. Deze hebben we niet geprobeerd. Zorg er dus voor dat de auto geen elektrische sloten heeft voordat je een Slim Jim gebruikt. De sloten moeten rechtop en cilindrisch van vorm zijn, want een Slim Jim werkt niet op andere soorten sloten.

Open de deur aan passagierszijde

Uw eerste instinct zou kunnen zijn om de deur aan de bestuurderszijde te openen. Het is echter veel slimmer om eerst te proberen de passagiersdeur te openen. Op deze manier is het niet de deur die je het meest gebruikt als je de bedrading van de deur beschadigt.

Plaats een wig tussen het raam en de rubberen strip

Om ruimte te maken voor de Slim Jim moet je een wig tussen de tochtstrip en de autoruit plaatsen. Idealiter zou u een rubberen wig moeten gebruiken. Een houten wig kan splinters achterlaten en een metalen wig kan krassen achterlaten.

Slim Jim Tool - Waar te koop, hoe te gebruiken - De Precision Tools (1)Schuif de Slim Jim erin

Zodra er voldoende ruimte is tussen de tochtstrip en het raam voor de Slim Jim, schuift u deze naar binnen, met de inkeping eerst. Zorg ervoor dat het op één lijn ligt met het slot en blijf naar beneden drukken in de richting van het sleutelgat. Wees heel voorzichtig en voorzichtig, zodat je onderweg naar beneden niets anders tegenkomt.

Houd het slot in de gaten voor subtiele bewegingen. Op het moment dat je het slot ook maar een klein beetje ziet bewegen, weet je dat de Slim Jim zijn kunstje doet. Vergeet niet om de Slim Jim helemaal recht te houden, anders kan hij vast komen te zitten op de weg naar beneden.

Trek de Slim Jim langzaam omhoog

Zodra de Slim Jim het vergrendelingsmechanisme heeft vastgegrepen, begint u langzaam aan het gereedschap te trekken en het slot begint naar boven te bewegen. Blijf langzaam trekken tot het slot helemaal open is. Zorg ervoor dat u uw bewegingen niet overhaast, anders kunt u blijvende schade aan de autodeur veroorzaken.

Waar een Slim Jim-tool kopen?

Net als vrijwel al het andere ter wereld kun je een slanke jim-tool kopen op Amazon. Het wordt in de meeste gevallen gewoon geen slanke jim genoemd.

Stoere Auto Emergency Tool

Topproduct

Slim Jim Tool - Waar te koop, hoe te gebruiken - De Precision Tools (2)

Stoere Auto Emergency Tool

 • De toegangstool maakt het gemakkelijk om in uw voertuig te komen als u uw sleutels verliest of binnen opsluit.
 • Slank lichtgewicht en strak ontwerp helpen om gesloten deuren te openen op veel buitenlandse en binnenlandse auto's, vrachtwagens en SUV's.
 • Vernikkeld verenstaal zorgt ervoor dat het stevig en duurzaam is

Prijzen opgehaald uit de Amazon Product Advertising API op:

Productprijzen en beschikbaarheid zijn correct op de aangegeven datum/tijd en kunnen worden gewijzigd. Alle prijs- en beschikbaarheidsinformatie die wordt weergegeven op [relevante Amazon-site(s), zoals van toepassing] op het moment van aankoop, is van toepassing op de aankoop van dit product.

Als u zich ooit in een situatie bevindt waarin u uw sleutels bent kwijtgeraakt en u bent buitengesloten van uw auto? Er is geen reden tot paniek. De Toughty Auto Emergency Tool is ontworpen voor situaties zoals deze. Deze slanke en lichtgewicht tool is ontworpen om gesloten deuren te openen van een breed scala aan auto's, vrachtwagens en SUV's. Dit gereedschap is gemaakt van vernikkeld verenstaal. Dat maakt het behoorlijk stevig en extreem duurzaam, dus je hoeft je geen zorgen te maken dat het breekt tijdens gebruik.

Een van de beste dingen aan het ontwerp van de Toughty Auto Emergency Tool is dat het afgeronde randen heeft die voorkomen dat u snijwonden of krassen oploopt wanneer u druk uitoefent op het gereedschap. Bovendien zorgen de afgeronde hoeken er ook voor dat er geen krassen op de ramen of deuren komen.

IMIKEYA NOLITOY Onderhoudsset autodeur

Slim Jim Tool - Waar te koop, hoe te gebruiken - De Precision Tools (3)

IMIKEYA NOLITOY Onderhoudskits voor autodeuren

 • Je kunt een opening maken tussen raam, deur, kast, perspomp indrukken, airbag beluchten, ruimte voor je maken, nauwkeurige ontluchtingsklep laat je omhoog en omlaag gaan.
 • Van toepassing op meubels, deuren en ramen, keukenapparatuur, installatie en reparatie van autodeuren.
 • Het item vouwt niet onder druk, wat duurzaam is, de hoes zonder krassen laat geen sporen na.

Prijzen opgehaald uit de Amazon Product Advertising API op:

Productprijzen en beschikbaarheid zijn correct op de aangegeven datum/tijd en kunnen worden gewijzigd. Alle prijs- en beschikbaarheidsinformatie die wordt weergegeven op [relevante Amazon-site(s), zoals van toepassing] op het moment van aankoop, is van toepassing op de aankoop van dit product.

De IMIKEYA NOLITOY Car Door Maintenance Kit is een van de meest complete kits voor het openen of repareren van uw autodeur. Het heeft alles wat je nodig zou kunnen hebben om je autodeur te openen voor het geval je wordt buitengesloten. De 12-delige onderhoudsset voor de autodeur wordt geleverd met een luchtkussenzak. Je kunt het gebruiken om een ​​opening te creëren tussen je raam en de tochtstrip. In tegenstelling tot houten of metalen wiggen zorgt deze opblaasbare wig ervoor dat je raam en deur niet bekrast of op een andere manier beschadigd raken. Deze opblaasbare wig kan ook worden gebruikt bij het installeren of bevestigen van kasten, deuren of ramen.

De kit bevat ook drie langeafstandsgereedschappen van massief staal, waardoor ze zeer sterk en stevig zijn. U kunt deze gereedschappen met een groot bereik flexibel gebruiken om de werkefficiëntie te verbeteren. De kit bevat ook een gereedschapsset voor het trimmen van auto's. Het is ontworpen voor het installeren of verwijderen van autodeurgrepen, panelen, dashboards, ventilatieopeningen en het maken van andere interieur- en exterieuraanpassingen aan uw auto.

FAQs

What is a slim jim tool used for? ›

Slim jims are used to unlock automobile doors without use of a key or lock pick. It acts directly on the levers and interconnecting rods that operate the door, completely avoiding the complexity of dealing with the lock mechanism itself.

Do slim jim car tools work? ›

Slim jims are used to unlock car doors without keys or lock picks, but it can't open newer cars with internal defenses such as barrier blocks and shrouds for operating rods and lock cylinders.

What is the slim jim unlock tool? ›

A slim jim is a metal strip having a notch at one end. A Slim Jim Tool's primary objective is to aid in unlocking a vehicle door without the need for a lockpick or a key. The slim jim's benefit is that it avoids the locking system and effectively engages the linking rods and levers, activating the door.

How much does it cost to unlock a car? ›

Cost For a Locksmith to Unlock Your Car

The cost to physically unlock your car door: Between $75 and $150. The cost to rekey your car (in the event that you do not have a spare anywhere): As low as $50 but possibly even as much as $300.

What is a good tool kit for a car? ›

Top 8: tool kits
 • Black and Decker Accessories Roll Bag. ...
 • Deko Socket Wrench Auto Repair Set. ...
 • Sealey Mechanic's Tool Kit. ...
 • Hi-Spec Home and Garage Mechanic's Tool Kit. ...
 • Draper 32027 Mechanic's Tool Kit. ...
 • BEST BUDGET BUY: Hi-Spec Auto Mechanic's Tool Kit. ...
 • RECOMMENDED: Halfords motorists tool kit.
Jan 21, 2023

What tool do cops use to unlock car doors? ›

Slim-Jim A metal device which can be slipped between the window and molding of a vehicle's window to unlock the vehicle's door. Policy: Personally owned vehicle entry devices (Slim-Jims) may be carried by on duty personnel to expedite the police mission.

What tools do I need to break into my car? ›

The two main types are wedge lockout tools and long reach tools. Use them together to pry open the car door and unlock it. We carry auto lockout tools from a variety of reputable manufacturers, including Steck, Access Tools, OTC and Equalizer.

Can a slim jim open power locks? ›

Trying to use a slim jim on electric or power locks will do nothing but possibly scratch your window and damage the electronics in your car door. There might be other ways to unlock the door, but don't try using a slim jim. Ensure your car has upright locks.

Can you use a Slim Jim on power door locks? ›

Trying to use a slim jim on electric or power locks will do nothing but possibly scratch your window and damage the electronics in your car door. There might be other ways to unlock the door, but don't try using a slim jim. Ensure your car has upright locks.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Greg Kuvalis

Last Updated: 25/12/2023

Views: 5932

Rating: 4.4 / 5 (55 voted)

Reviews: 86% of readers found this page helpful

Author information

Name: Greg Kuvalis

Birthday: 1996-12-20

Address: 53157 Trantow Inlet, Townemouth, FL 92564-0267

Phone: +68218650356656

Job: IT Representative

Hobby: Knitting, Amateur radio, Skiing, Running, Mountain biking, Slacklining, Electronics

Introduction: My name is Greg Kuvalis, I am a witty, spotless, beautiful, charming, delightful, thankful, beautiful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.